Olema Truckspecialisten | Finansiering
16492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.1574925517,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Finansiering

Om oss

Vi lyfter din verksamhet!

 

Olema Truckspecialisten AB bildades januari 1992. Nuvarande ägare och VD Stefan Molander förvärvade företaget 2004, där han varit verksam sedan 1993.

 

Olema Truckspecialisten AB har idag 20 anställda och huvudkontoret finns i Norrköping. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar, samt att tillhandahålla reservdelar till dessa.

 

Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige, Olemas ryggrad är service-organisationen med välutbildade servicemontörer från Dalarna i norr till Skåne i söder.

 

Företaget har 12 servicedepåer varifrån våra servicebilar utgår. Samtliga bilar är utrustade som små verkstäder med ett stort antal reservdelar som ständigt kompletteras från huvudlagret i Norrköping. Olema har ett väl utbyggt reservdelslager och lagerför reservdelar och artiklar till olika fabrikat t.ex. Rocla/CAT, Steinbock, Still, Jungheinrich, Logitrans, BT och Spijkstaal.

 

Olema Truckspecialisten AB
representerar Cat Lift Trucks i Sverige.

Samarbeten

Tillsammans med några utvalda leverantörer startat ett samarbete med en gemensam webshop – TOTAL SOURCE kedjan är en gemensam inköps och säljorganisation där alla medlemsföretag är fristående och privatägda företag med lång och gedigen erfarenhet från truck, lift och städmaskinsbranchen. Samtliga medlemsföretag erbjuder utöver delar och tillbehör även service via välutrustade servicebilar och verkstäder. Många av medlemsföretagen kan även erbjuda certifierade förarutbildningar för truck och lift.

Vi värnar om vår miljö!

Våra tekniker återvinner olja/filter och restprodukter. Vi har avtal med underleverantörer som arbetar tillsammans med oss för en bättre miljö när det gäller skrot/metall- och batteriåtervinning. På kontoret sorterar vi brännbart/övrigt och vi har oljeavskiljare i spolhall/verkstad.

Built for it