Olema Truckspecialisten | Vårt företag
16317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16317,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.1574925517,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Vårt företag

Om oss

Vi lyfter din verksamhet!

 

Olema Truckspecialisten AB bildades januari 1992. I november 2017 förvärvade Olema koncernen Truckspecialisten i Göteborg AB numera Olema Truckspecialisten i Göteborg AB som har funnits i  Göteborg sedan början av 1970-talet.

 

Olema Truckspecialisten har idag 30 anställda och huvudkontoret finns i Norrköping och ytterligare ett kontor i Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar, samt tillhanda hålla reservdelar till dessa.

 

Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige. Olema Truckspecialistens ryggrad är service organisationen med välutbildade servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder.

 

Företaget har 20 servicedepåer varifrån våra servicebilar utgår. Samtliga bilar är utrustade som små verkstäder med ett stort antal reservdelar som ständigt kompletteras från huvudlagret i Norrköping. Olema Truckspecialisten har ett väl utbyggt reservdelslager och lagerför reservdelar och artiklar till olika fabrikat tex CAT, Rocla, Baumann, Combilift, Jungheinrich, Logitrans, Steinbock, Still, Toyota (BT) och Spijkstaal.

Olema Truckspecialisten representerar Cat Lift Trucks och Baumann sidlastare i Sverige

Vi värnar om vår miljö!

Våra tekniker återvinner olja/filter och restprodukter. Vi har avtal med underleverantörer som arbetar tillsammans med oss för en bättre miljö när det gäller skrot/metall- och batteriåtervinning. På kontoret sorterar vi brännbart/övrigt och vi har oljeavskiljare i spolhall/verkstad.

Built for it