Meny
Olema

Vi lyfter din verksamhet!

Olema Truckspecialisten AB bildades januari 1992. I november 2017 förvärvade Olema koncernen Truckspecialisten i Göteborg AB, numera Olema Truckspecialisten i Göteborg AB, som har funnits i Göteborg sedan början av 1970-talet.

Olema Truckspecialisten har idag 30 anställda och huvudkontoret finns i Norrköping och ytterligare ett kontor i Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service och försäljning av samt utbildning om truckar och tillhandahålla reservdelar till dessa.

Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige. Olema Truckspecialistens ryggrad är serviceorganisationen med välutbildade servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder.

Företaget har 20 servicedepåer varifrån våra servicebilar utgår. Samtliga bilar är utrustade som små verkstäder med ett stort antal reservdelar som ständigt kompletteras från huvudlagret i Norrköping. Olema Truckspecialisten har ett väl utbyggt reservdelslager och lagerför reservdelar och artiklar till olika fabrikat som CAT, Rocla, Baumann, Combilift, Jungheinrich, Logitrans, Steinbock, Still, Toyota (BT) och Spijkstaal.

Olema Truckspecialisten representerar Cat Lift Trucks och Baumann sidlastare i Sverige.

Olema

Vad kännetecknar Olema?

Engagemang

Vi engagerar oss alltid i kundens problem och ger oss inte förrän vi hittat en lösning som hjälper dem. Vi är lyhörda, samarbetsvilliga och levererar snabba besked direkt från våra tekniker. Olema Truckspecialisten ska alltid associeras med hög tillgänglighet och ett brinnande engagemang.

Ansvar

Vi är en tillförlitlig servicepartner som tar ett helhetsansvar oavsett om det handlar om en ny truck, service eller reservdelar, och allt däremellan. Vi besitter spetskompetens och erfarenhet som gör att våra många servicedepåer är redo att hjälpa er oavsett utmaning. Olema Truckspecialisten ska alltid associeras med trygghet och ansvar.

Stolthet

Vi är stolta över vår arbetsplats och över jobben vi utför. Vi strävar alltid efter att lösa utmaningar på bästa sätt och blir motiverade av att hjälpa till. Vi känner en stolthet när kunden blir nöjd och när vi underlättar deras vardag. Olema Truckspecialisten ska alltid associeras med stolta och motiverade medarbetare.

Vi värnar om vår miljö!

Våra tekniker återvinner olja/filter och restprodukter. Vi har avtal med underleverantörer som arbetar tillsammans med oss för en bättre miljö när det gäller skrot/metall- och batteriåtervinning. På kontoret sorterar vi brännbart/övrigt och vi har oljeavskiljre i spolhall/verkstad.

BUILT FOR IT